Je bent in veilig betalingsprocess

Productgarantie

1. Kies een pakket

Kies desgewenst een aanvullend product:

SperMAX Control - 42 € 52 €

PeniSizeXL geeft je de juiste maat, maar met deze aanbieding kun je er het beste van maken! Voeg SperMAX Control toe aan je bestelling en heb tot 30 minuten langer seks. Verhoog de hoeveelheid sperma en bezorg krachtige orgasmes wanneer de situatie daarom vraagt!

Door SperMax Control samen met PenisizeXL, te kopen, bespaar je maar liefst 10 €

VEILIGHEID

PeniSizeXL is een 100% natuurlijk voedingssupplement. De unieke formule bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die zorgen voor maximale resultaten zonder bijwerkingen.

PRIVACY

We respecteren de privacy van onze klanten, daarom verkopen of verspreiden we de door jou verstrekte gegevens niet.

DISCRETIE

De bestelde producten worden verpakt in een discrete verpakking en afgeleverd op het door jou opgegeven adres. Je wordt hierover geïnformeerd over de bezorgdatum, zodat je zeker weet dat je het pakket ontvangt.

VOOR IEDEREEN

PeniSizeXL kan worden gebruikt door mannen van alle leeftijden. Alcohol, sigaretten of geconsumeerde supplementen hebben geen invloed op de werking van het preparaat en het gebruik ervan is toegestaan. Alleen patiënten met diabetes, leverziekte en mensen die overgevoelig zijn voor één van de ingrediënten mogen geen PeniSizeXL gebruiken. PeniSizeXL is zonder recept verkrijgbaar.

BLIJVENDE EFFECTEN

Met PeniSizeXL blijven de effecten die je bereikt bij- je penis verandert niet van grootte nadat je bent gestopt met het nemen van de bereiding.

2. Vul het formulier in

Nieprawidłowy adres e-mail.
4. Kies een betaalmethode

3. Kies de ontvangstmethode

5. Bevestig de bestelling:

Samenvatting van de bestelling:  0

Zending:  0

Totaal te betalen:  0

Ik heb een kortingscode

Reglement

Garantie van privacy van je gegevens.

Plaats een bestelling
wczytywanie dostępnych miast...

Deze site maakt gebruik van cookies. Door verder te bladeren op de site accepteert u de inhoud van het Privacybeleid. OK